Így még nem láttuk Tóth Gabit: Elképesztő fotók söpörtek végig az interneten az énekesnőről

Az emberek nem értik.

Egészen meghökkentő fotósorozat terjed az interneten Tóth Gabiról. A Redditen egy felhasználó tett közzé az énekesnőről furcsa felvételeket, amelyekből az derül ki, hogy Gabi valamiért mindig pont ugyanúgy öltözik fel, mint az éppen aktuális párja.

Gabit a felhasználó Amber Heard amerikai színésznőhöz hasonlította, akiről szintén hasonló pletykák keringtek.

„Emlékszem, az Amber Heardös tárgyalások idején minden azzal volt tele, hogy valójában mennyire nincs stílusa, milyen mértékben idomul az aktuális párjaihoz és hogy mindez milyen jellegű pszichológiai problémákat tükrözhet, és mi állhat a hátterében. Azonban úgy tűnik, Gabi sem sokkal van lemaradva”

– írta a felhasználó.

A kommentelők azonnal le is csaptak a kínálkozó lehetőségre, és hangot is adtak sarkos véleményüknek. Mutatjuk miket írtak Gabiról:

  • „Góth Tabinak az a személyisége hogy van palija.”
  • „De miért mindig az aktuális csávója fodrászához megy?”
  • „Jó játék magányos estékre: képzeljétek el, hogy nézne ki Gabi, ha veletek járna!”
  • „Az aktuális áldozatnak mindig könnyű lesz megállapítani, ha bekerült egy harmadik is a képbe: ha elkezd változni az asszony ruhatára, akkor para van. Aztán elég csak körbe nézni és, ha valakihez passzol az új stílus, akkor meg is van a következő gazdatest.”
  • „Távol áll tőlem az egész pasi, de Molnár Tibi melletti stílusa állt a legjobban Gabinak.”
  • „A szent kaméleon.”
  • „Unpopular opinion lesz, de szerintem minden embernek változik valamilyen szinten a stílusa az évek alatt öltözködésben, hajban, pasiban. Néhányan pedig extrém tempóban váltogatják a stílusukat, mint pl. ő. Sok hibája van Gabinak, de ebből nem következtetnék arra, hogy nincs személyisége.”

Fotók:

Az előző posztot meglovagolván; @tothgabi és a változatos stílusa
byu/vaniliasvattacukor intalk_hunfluencers

(reddit.com)

Valódi Hírek