Tömeges balesetek borzolták a kedélyeket pénteken reggel országszerte

Többen megsérültek.

Bár az időjárás pénteken hajnalban nem tartogatott komolyabb meglepetéseket, a hajnali és a kora reggeli órákban több balesethez riasztották a rendőrséget. Az Országos Katasztrófavédelem figyelmeztet: több helyen korlátozzák a forgalmat.

Karambolozott egy személygépkocsi és egy kisteherautó Győrben, a Szent László úton, a Gyirmóti útnál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a személyautót, amelyben egy ember utazott. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Egy utasokat nem szállító autóbusznak ütközött egy személygépkocsi Esztergomban, a Látóhegyi úton. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelyhez a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Vecsés határában, a 24. kilométernél. A két jármű egymástól mintegy százötven méter távolságra állt meg. A buszon csak a sofőr volt, utasokat nem szállított. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahol forgalmi akadályra kell számítani.

Szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult egy furgon az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Lébény és Károlyháza között, a 147. kilométernél. Egy ember a járműbe szorult. Őt a szélvédő eltávolítása után emelték ki, majd átadták a mentőknek a műszaki mentést végző lébényi hivatásos tűzoltók. A sztráda érintett szakaszán a belső sávon halad a forgalom.

Az 53-as főúton hármas karambol volt. Egy kamion, egy személyautó és egy autóbusz ütközött össze az 53-as főút Kiskunhalas és Pirtó közötti szakaszán, a 49. kilométernél. A buszon ketten utaztak, ők le tudtak szállni. A kamion vezetője beszorult a fülkéjébe, ahonnan a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Az egységek áramtalanították a személygépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba sodródott egy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Atkár közelében, a 69. kilométernél. A járműben hárman utaztak, mindannyian ki tudtak szállni. A műszaki mentést végző hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

(Kiemelt képünk illusztráció)

(katasztrofavedelem.hu)

Valódi Hírek