Dagad a botrány: Egy ismert politikus beleállt Pottyondy Edinába, de kegyetlenül visszacsapott a bumeráng

Nem sült el jól a válasz.

Ahogy arról írtunk, Pottyondy Edina Youtube-videóban osztotta ki Tóth Gabit, de a Mi Hazánkba is beleállt. Megjegyezte, szép, hogy Novák Előd adakozik, de az anyaotthonba kerülő nők körülményeit nem ártana megismerni.

…az anyaotthon alapítása egy meglepően normális cél az árja Addams Familytől, de az a jóemberkedő önelégültség, ahogy mindezt előadja, már-már bicskanyitogató. Ugyanis az anyaotthonba kényszerülő kismamák nem fogják »már-már áldottnak« érezni magukat, tekintve, hogy nem darálóasszony havi három misije várja őket otthon, hanem senki.

Ne egy üres otthont képzelj el, Előd, hanem azt, hogy otthon, lakás nincs, nem várja őket. Az anyaotthon az utolsó védőháló a terhes nőnek, és a képviselő úr úgy lelkendezik, mint amikor doktor Krasznai átadja az új rózsadombi klinikáját, ahol már wellnessrészleg és Michelin-csillagos konyha is van

– mondta.

Erre aztán Dúró Dóra, Novák felesége is reagált egy Facebook-posztban.

„Tényleg sajnálom, hogy a kismama szépségverseny fotópályázatától két mondaton belül eljut a felnőttfilmekig és a perverzióig, de ennek az akciónak egész más üzenete van. Azt mutatja, hogy egy várandós nő is érezheti magát szépnek, vonzónak, de nem a «csajoskodás» miatt, hanem mert édesanya. És ez minden mást felülír. Ez a nőiség kiteljesedése”

– válaszolta Pottyondynak, akit„a magyar online világ Lenin-leányának” nevezett.

Persze, Pottyondy reakciója sem maradt el az Instagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pottyondy Edina (@nematellerede) által megosztott bejegyzés


A humorista csípős hangú bejegyzése szerint: „Egyrészt én nem politikus kollegina vagyok,

ha jótékonykodom, abból nem feltétlenül gyártok tartalmat”.

Posztját pedig azzal zárta, hogy:

Annyit kérnék, hogy csak simán köszönd meg, és ne oktass ki adakozásból! Ha egyszer majd találtok rendes munkát, és az így megkeresett pénzből nem szavazatokért és lájkokért jótékonykodtok, na, akkor majd lesz némi erkölcsi alapotok mások számonkéréséhez. Akkor sem lesz helyes, de legalább nem lenne ennyire gátlástalan és cinikus. Szörnyetegek vagytok.

(Pottyondy Edina / Instagram / Nyugati Fény)

Valódi Hírek