Agyhalál: Már a horoszkópban is a Fidesz-propagandát tolják a kormánymédiában

Ezt nem láttuk jönni.

A Media1.hu egyik olvasója hívta fel a figyelmet, hogy a Bors nevű fideszes szennylap egy „főboszorkányt” kérdezett meg Magyarország és Európa jövőjéről egy szombaton megjelent cikkében.

Szegedi Erika, akit „Magyarország és Európa főboszorkányaként” mutatnak be, a Bors cikkében azt jövendöli, hogy Magyarországon egyetlen csillagjeggyel sem fog már történni semmi érdekes idén, csakhogy eközben más európai országokban a migráció miatt még fájhat mindenki feje.

Szegedi Erika, állítólagos „főboszorkány”

Egészen pontosan ez áll a fideszes lap jövendölésében:

„Az év hátralévő napjai már nem tartogatnak nagy meglepetéseket. A lapok szerint nyugodtan fognak telni az év hátralévő napjai, így mindenki kicsit fellélegezhet. Az egészségre viszont nagy figyelmet kell fordítani, mert a frontok miatt az időseket és a frontra érzékenyeket különösen veszélyezteti az év végi szélsőséges időjárás és a hatalmas hőingadozás.

Hosszú idő után először ismét fehér karácsonyra lehet számítani az ország jelentős részén – legalábbis így látja Erika, viszont mindez csak Magyarországra vonatkozik. Európában nagy problémák várhatók, amiknek a migráció az okozója. Ez különösen sok fejfájásra ad okot Németországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban.”

 

Valódi Hírek