Vége a titkolózásnak: El kell árulniuk Orbánéknak, miért adtak Tiborcz haverjának 244 milliárd forintot

Ítélet van róla.

Az agusztusi első fokú döntést megerősítve most másodfokon is megszületett az ítélet, nem maradhat titok Tiborcz István üzlettársának 244 milliárd forintos szerződése – derült ki Hadházy Ákos friss Facebook-bejegyzéséből.

Az ellenzéki országgyűlési képviselő emlékeztett arra, hogy a Bosnyák téri „gödörről” szóló dokumentum kiadása a Nemzeti Vagyonkezelő szerint nemzetbiztonsági okok miatt nem volt lehetséges – pedig Gulyás Gergely elmondta, hogy a NAV-ot költöztetik majd a területre.

A per során a bírók megnézték a szerződést és

semmi olyat nem találtak benne, ami erre indokot adhatna.

„Ez a piszkos ügy nem csak Zugló számára kiemelten fontos és a jelenlegi legnagyobb botrányok egyike (persze a »mezőny« népes). A kerület nagy részének életét gyökeresen felforgató és ellehetetlenítő gigaberuházás nem NAV központként indult, de miután az ingatlanpiac bezuhant,

Orbán kisegítette a havert (vőt) és 244 milliárdért megvette az egész félkész beruházást.

Akkor, amikor elvileg válság van, amikor Lázár minden iskola felújítását leállította, amikor a 4-es metró meghosszabbításáról szó sincs (ennyi pénzből bőven meg lehetne csinálni), akkor, amikor elvileg nincs pénz a tanárok fizetésemelésére (ebből a pénzből egy évre 60-70 százalékos emelést lehetne nekik adni)”

– írta bejegyzésében Zugló országgyűlési képviselője.

Valódi Hírek