Videóval: Élő adásban sírta el magát Marsi Anikó

Nem tudta visszafogni az érzelmeit.

Egy csontrákkal diagnosztizált fiatalról, Berki Dezsőről forgatott riportot a Tények Plusz stábja. A hétfő esti adásban levetítették a filmet, amelyet a műsorvezető, Marsi Anikó konferált fel.

A 17 éves fiúnál 3 évvel ezelőtt állapították meg a daganatot, amelyet követően hosszú éveken át tartó kezelés vette kezdetét. A fiú harminc sugárkezelést kapott, azonban soha nem gyógyult fel a betegségből, áttétek alakultak ki nála.

A fiú végül az utolsó pár hónapban palliatív (a haldoklókat szolgáló a szerk.) ellátásban részesült. A szülők elmondták: az utolsó pár hónapjuk tele volt szenvedéssel, mert nem tudták elfogadni, hogy fiuk meg fog halni.

A fiút a Tábitha Házban, az ország egyetlen gyermekhospice-intézményében látták el; oda ment a Tények Plusz stábja is forgatni. A fiú szinte összes létfontosságú szervében áttétet találtak, így nem tudtak rajta segíteni.

A riport levetítése után Marsi Anikó sírva mondta be: épp adás közben érekezett a hír Dezső haláláról. A bejelentés közben sírva fakadt, alig tudta elmondani a hírt.

A teljes riportot itt lehet megnézni:

Valódi Hírek