Bejelentették: Mustó Géza a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Kőbányán

Rendezni fogja a kőbányaiakat érintő legégetőbb problémákat.

Mustó Géza, Kőbánya rendvédelemért és közbiztonságért felelős alpolgármestere, árnyék-belügyminiszter a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje Kőbányán – tudatta lapunkhoz is eljuttatott közleményében a párt.

Mint írták, a művelődésszervezőként végzett Mustó Géza 2017-től lett külsős tag Budapest X. kerületi önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottságában, 2019-ben pedig alpolgármesterré választották. 2021-ben Dobrev Klára felkérésére árnyék-belügyminiszter lett.

A Demokratikus Koalíció szerint Mustó Géza olyan polgármester lesz, aki sikeresen és hatékonyan képviselheti Kőbánya érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben. Széles körű gazdasági és önkormányzati tapasztalatai segítségével Mustó Géza fel fogja számolni a kőbányaiakat érintő legégetőbb problémákat – hívták fel a figyelmet.

„Mustó Géza polgármesterré választása után érdemben fogja javítani a közbiztonság és a lakhatás helyzetét, segíteni fogja Kőbánya rászoruló családjait és idős lakosait, valamint lényegesen dinamikusabbá fogja tenni a kerület fejlődését. Ehhez kérjük a kőbányaiak támogatását!”

– áll a közleményben.

Valódi Hírek