Mikor köszönt be az életedbe a szerelem? Megmondják a csillagok!

Magányosan élni nagyon szomorú dolog, hisz mindenki vágyik arra, hogy szerethessen, és hogy őt is szeressék. Ha jelenleg te is szingliként tengeted a napjaidat, és már türelmetlenül várod, hogy végre bekopogtasson az ajtódon a szerelem, akkor olvass tovább, hiszen a csillagjegyed elárulja, mikor talál rád a nagy Ő!

Ha pedig további asztrologikus útmutatásra vágysz, akkor keresd fel a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Kos, Bika, Ikrek, Rák

A Kosoknak érdemes végiggondolniuk, hogy van-e jelenleg az életükben lezáratlan viszony. Ugyanis amíg nem tesznek végleg pontot az exükkel való kapcsolatra, addig hiába is várják, hogy Ámor nyila megkörnyékezze őket.

A Bikák már sokszor csalódtak a szerelemben, ezért vastag falat építettek a szívük köré, nehogy még egyszer valaki összetörje. Ám ezen a falon sajnos a nagy Ő sem tudja átverekedni magát, ha nem talál egy kis rést, ahol beférkőzhet.

Az Ikrek jegyűek esetében az a legnagyobb probléma, hogy ők maguk sem tudják, mit akarnak. Folyton szerelembe esnek, majd hamar kiábrándulnak, pedig a hosszú távú kapcsolatok titka az elköteleződés.

A Rákok nehezen tudnak kilépni a komfortzónájukból, holott ez lenne az első lépés, hisz szinte biztos, hogy a nagy Ő nem a jelenlegi barátok vagy ismerősök közül kerül majd ki.

Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió

Az Oroszlánok imádnak a középpontban lenni, és minden figyelmet magukra irányítani. Csakhogy irreális elvárás az, hogy mindenki folyton csak velük foglalkozzon, hisz még egy párkapcsolatban is adódnak más prioritások is a partneren kívül.

A Szűz jegyűek túlságosan kritikusak önmagukkal szemben, emiatt a bókokat sem tudják jól kezelni, sőt meggyőződésük, hogy a másik fél téved. Nem szabad folyton hajszolniuk a tökéletességet, hanem engedni azt, hogy a hibáikkal együtt szeressék őket.

A Mérlegek legnagyobb gondja, hogy nem értik, ezáltal nehezen is dolgozzák fel a lezáratlan kapcsolatokat. Meg kell tanulniuk, hogy a barátságok és szerelmek néha váratlanul véget érnek ugyan, de ettől még a világ maga nem áll meg.

A Skorpiók híresek az őszinteségükről és a szókimondóságukról, de sajnos ezt nem mindenki tudja elfogadni. Rá kell jönniük arra, hogy milyen helyzetekben érdemes inkább köntörfalazni egy kicsit a nyers igazság helyett.

Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

A Nyilasok szeretnek ígérgetni, de sajnos előfordul, hogy – akár rajtuk kívül álló okból – nem tudják betartani. A párkapcsolatban ez konfliktusokat okozhat, ezért meg kell tanulniuk, hogy csak olyat ígérjenek, amit véghez is tudnak vinni.

A Bakok túl vannak már jó pár csalódáson, emiatt mindenkiben a rosszat látják, és úgy állnak hozzá, hogy a végén biztosan megint hoppon maradnak. Nem szabad ennyire félniük attól, hogy valakit beengedjenek az életükbe.

A Vízöntők meg vannak győződve afelől, hogy nekik mindig igazuk van, és aki nem ért egyet az álláspontjukkal, az biztosan téved. Sajnos ez nem túl előnyös hozzáállás, el kell fogadni mások igazát is.

A Halaknak volt már része egyoldalú kapcsolatokban, de nem szabad megelégedniük a viszonzatlan érzelmekkel.