FRISS: Mobilapplikációt indít a DK a kormányváltásért, aktív közösséget szerveznek Orbán ellen

Egy lépéssel a többiek előtt.

Gyurcsány Ferenc a héten egy titokzatos Facebook-posztban tudatta, hogy a DK 12. születésnapján bejelentenek egy újdonságot.

Vasárnap végre kiderült, miről van szó. A DK elindította az első kormányváltásért létrehozott mobiltelefonos applikációt, amelyet androidos okostelefonra és iPhone-ra is lehet telepíteni.

Az applikáció neve DK Plusz, október 23-tól lesz elérhető a mobiltelefonokon, és a párt megfogalmazása szerint az aktív politikai részvétel eszköze lesz.

Ezzel az alkalmazással új korszak kezdődik a DK történetében

– hangzott a párt 12. születésnapján megtartott rendezvényen vasárnap a Lurdy Házban.

A DK applikáció bemutatója a Lurdy Házban 2023. október 22-én / fotó: Balogh Krisztina

A DK Pluszon egyebek mellett lehet híreket olvasni, teszteket és kvízeket kitölteni, de a politikusokról is hasznos információkat lehet találni.

Minden az applikációban vágrehajtott aktivitásért úgynevezet tapasztalati pontot lehet majd gyűjteni.

A párt digitális stratégiáért felelős vezetője azt mondta: közösséget akarnak teremteni az applikációval, illetve az sem titkolt cél, hogy a politikát is szeretnék közelebb vinni az emberekhez.

Adámy Péter arra is ígéretet tett, hogy az applikáció funkciói folyamatosan bővülni fognak a jövőben.

„A mobilapplikációval a kormányváltás a kezünkben van” – tette hozzá Adámy.

A DK Plusz október 23-án, holnap reggel válik letölthetővé az Apple és Google Play Store-ból, természetesen teljesen ingyenesen.

Kapcsolódó cikkünk:

Gyurcsány Ferenc: A DK programja, hogy mindenki megéljen a fizetéséből, legyen 3 havi megtakarítása és tudjon elmenni nyaralni

.

Valódi Hírek