Itt a meglepi: Alig tette ki a lábát Orbán az irodájából, rögtön kínos ajándékba botolhatott (+fotó)

Szemléletes példa.

Meglepetés fogadhatta Orbán Viktort a miniszterelnöki irodája előtt rövid ideig. Keresztény Zoltán kormányellenes aktivista ugyanis egy nagy méretű csontot – megfogalmazásában „cupákot” – vitt a kormányfő munkahelyének bejáratához, és azt egy szovjet zászlóra helyezte.

Az akció során Keresztény Orbán nyugatellenes, keleti diktatúrákkal haverkodó politikája ellen kívánt tiltakozni. Az aktivista bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

A Miniszterelnökség elé vittünk egy cupákot és egy szovjet zászlót

Mégpedig azért, mert a miniszterelnök elvtárs egykor azt mondta, hogy »Az olaj keletről, de a szabadság viszont nyugatról jön«. Azóta azonban a kormányzása miatt az ő politikai és személyes szabadsága csakis keletről jöhet.

Ezért a minap egy egész országot megalázva bizonygatta az agresszor Putyinnak, hogy a magyar kormány továbbra is egy háborús bűnös mellett áll, kiárusítva Magyarország maradék becsületét.

Így a miniszterelnök elvtárs számára most már nemcsak az ő politikai túlélése jön keletről, hanem jelképesen egy jól megérdemelt cupák is jár azért, mert hűbéresként engedelmeskedik Putyinnak, aki a Szovjetunió után, újra elvette Magyarország függetlenségét.

Ezért ezt a cupákot, amit átkötöttünk egy vörös szalaggal, egy szovjet zászló kísértetében ott hagytuk a járdán.

Kedves Cupákminiszterelnök Elvtárs, ezt az egészet, amit Ön
csinál, nekünk kell majd helyrehozni. Ön elveszi a jövőnket, amit nekünk, meg a még fiatalabb generációknak kell majd kijavítani.

De nem baj, ha majd már Ön nem lesz hatalomban, meg a pórázon tartott ellenzéke sem, akkor meg fogjuk csinálni. Már csak azért is, mert nincs más esélyünk.
Mert, Magyarországnak nincs más esélye.

(Keresztény Zoltán/Facebook)

Valódi Hírek