Valami baj van? Varga Juditot vasárnap este elképesztően felheccelte az EU

Régen hallottunk róla.

Brüsszel hatalmasat téved, ha kitart a migrációt elősegítő lépések mellett, nemet kell mondanunk az illegális bevándorlásra

jelentette ki Varga Judit (aki újfent az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke) a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videójában.

Varga Judit hangsúlyozta: az illegális bevándorlás jelenti a legnagyobb kihívást ma Európában, hiszen „a legalapvetőbb értékeket és eredményeket kockáztatja, ellehetetleníti az unión belüli szabad mozgást biztosító schengeni határok fenntartását„.

Azt mondta, hogy a sok bevándorló miatt a közbiztonság, az emberek mindennapi jóléte kerül veszélybe. Mindennaposak a támadások, az embercsempészek pedig egyre szervezettebbek, s az is előfordul, hogy 100-200 tagú csoportok próbálnak betörni Európába a magyar határon keresztül mondta a kormánypárti politikus.

Miközben felfegyverzett migránsok naponta lövöldöznek a déli határkerítésnél,

Brüsszel egyetlen fillérrel sem támogatja Magyarország határvédelmét

állította.

Úgy fogalmazott: nem tudni, „hol van a józan ész határa,

épp ésszel ugyanis felfoghatatlan,

hogyan követelhetik, hogy engedjük be a határainkat erőszakkal ostromló migránsokat és több tízezer illegális bevándorló számára hozzunk létre nyitott migránstáborokat Magyarországon„.

A brüsszeli bürokraták pedig ezen a héten sem tétlenkedtek tette hozzá , egy „újabb migrációpárti jogalkotási lépést erőltettek rá a tagállamokra„. Azt állította: a migrációs paktum utolsó elemének végleges szövegét a szavazás előtt 5 perccel osztották ki a résztvevőknek, és ha mindez nem lett volna elég, összesen 13 percet szántak a megtárgyalására.

Úgy látszik, Brüsszelben ennyi időt hagynak ma egy egész kontinens sorsát eldöntő kérdésre

forrongott.

Tudjuk, hogy Brüsszel célja, hogy mielőbb lenyomják a torkunkon a lehető legtöbb migrációt támogató intézkedést, ezt viszont mi nem fogjuk hagyni, mert szemben áll a magyar emberek akaratával, tarthatatlan helyzetet eredményez, veszélyezteti az emberek biztonságát, az európai kultúrát és európai életmódot

hangoztatta Varga Judit.

Hozzátette: Brüsszelben ezért változásra van szükség, és „nekünk nemet kell mondanunk az illegális bevándorlásra„.

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek