Mi a jó életről beszél Putyin? Szerinte semmi nem úgy történt a háború kezdetén, ahogy mindenki más hiszi

Van baj.

„Nem mi kezdtük az úgynevezett háborút Ukrajnában. Épp ellenkezőleg, megpróbáljuk befejezni”

– jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a Valdai Fórumon az index.hu beszámolója szerint.

Putyin – saját bevallása szerint – egy „új világ felépítésére” vállalkozott, mert szerinte a Nyugat és főleg az Egyesült Államok elvesztette a realitásérzékét, és mindenkiből ellenséget csinál, aki nem hajlandó követni az irányvonalát. Ez szerinte a nyugatiak gyarmattartó gondolkodásából fakad, és éppen ezért volt szükség az ukrajnai „különleges katonai műveletekre”, mert fel kellett lépniük a „nyugati agresszióval” szemben.

„Emberek millióinak lehet átmosni az agyát. De mindenki tudja, mi történt valójában”

– bölcselkedett sejtelmesen az orosz diktátor.

„Azt akarjuk, hogy a világ sokszínűsége legyen az alap. Tilos lenne ráerőltetni az emberekre, hogyan éljenek, hogyan érezzék magukat. A maximális reprezentativitás mellett vagyunk. A jövő világa a kollektív döntések világa”

– hangsúlyozta a legendásan „sokszínűségpárti” Putyin.

„A kizsákmányolás kora a múlté. Mindenkinek hozzáférést kell biztosítani a juttatásokhoz. Oroszország kész volt és kész lesz keményen szembeszállni azokkal, akik a diktatúra és az erőszak elveit vallják. Bízunk abban, hogy létrejön a többpólusú világ”

– zárta gondolatait Putyin.

Ezeket a sorokat olvasva érdemes arra emlékeznünk, hogy az az orosz diktátor mondta ezeket, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, mivel Ukrajna megtámadása után egyes területekről tömegével deportáltak erőszakkal gyermekeket Oroszországba a parancsára.

Valódi Hírek