Bejelentették: Gundel Takács Gábor hosszú évek után visszatér a rádiózáshoz

Hamarosan hallhatjuk a hangját.

Hosszú évek után ismét a rádió reggeli adásában hallhatjuk Gundel Takács Gábort: az ismert tévés a Jazzy műsorához csatlakozott, csütörtök reggel 6:30-tól élőben jelentkezik a stúdióból – írta a blikk.hu.

A műsorvezető elárulta: elsősorban a közvetített tartalom és az egyedi hangvétel győzte meg, örömmel beszél a friss közéleti, gazdasági, vagy épp kulturális témákról.

„Újságírói szempontból a reggeli rádiózás a legszabadabb műfaj. Az elmúlt húsz évben ugyan többször is lett volna lehetőségem visszatérni, de eddig egyetlen műsort sem éreztem a magaménak.

A Business Class értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával viszont könnyen tudok azonosulni, ráadásul a zenei ízlésem is hasonló a Jazzyhez”

– fogalmazott Gundel Takács Gábor, aki mellesleg már műsorvezetőként, újságíróként, sportkommentátorként, sőt játékmesterként is megcsillogtatta a tudását.

A rádió ügyvezetője, Suri Imre így nyilatkozott Gundel érkezéséről:

„A Business Class célja, hogy alternatívát nyújtson azoknak a hallgatóknak, akik reggelente felszabadult, mégis informatív és tartalmas beszélgetésekre és jó zenére vágynak.

Műsorvezetői bármilyen felmerülő témához hitelesen szólnak hozzá.

Gundel Takács Gábor tökéletesen beleillik mindabba, amit a műsor képvisel,

hiszen az értékteremtés ugyanúgy lételeme az ő munkásságának is, ahogy a Jazzynek.”

Valódi Hírek