Mi lesz ebből? Molnár Anikó totálisan szembemegy a Fidesz családpolitikájával (+videó)

Hallatlan!

A gyerekvállalásról beszélt Molnár Anikó a Karizs Tamás YouTube-csatornájára feltöltött videóban. Az egykori Nagy Ő azt mondta, hogy édesanyja sosem stresszelte, sőt éppen ő beszélte le arról, hogy gyermeket vállaljon.

„Mondta is, hogy »jól teszed, ha nem szülsz«. Igaza volt.

Nem azt akarta mondani ezzel, hogy megbánta, hogy megszült engem, hanem elmondta, mivel jár egy gyereknek a nevelése. Onnantól kezdve te másodhegedűs leszel a saját életedben, megszűnsz létezni”

– jelentette ki Molnár, aki totálisan szembemegy a Fidesz családpolitikájával.

„A saját jövőnket nem látjuk. 47 évesen nem látom, mi lesz velem hatvanévesen, nem látom, hogyan fogok anyuról gondoskodni, ha ténylegesen egészségi problémái lesznek. Ezt sem látom, a saját nyugdíjas éveimet sem. Akkor hogyan látnám most egy ötéves gyerek jövőjét?”

– tette fel a kérdést.

Molnár sminktetoválóként nap mint nap találkozik nőkkel, akikkel rengeteget beszélget. Azt mondta, megdöbbentő, hányan csinálnák másképp az életüket, például nem mennének férjhez vagy nem szülnének gyereket.

Sokan mondják, »Isten őrizz, hogy még egyszer férjhez menjek!« Bennem él egy kislányos álom, hogy egyszer majd szeretnék férjhez menni. Lehet, hogy hatvanévesen fogok, de akkor egy olyan férfihez, akivel szövetség van köztünk és nincsenek kompromisszumok.

Ne a másik felem legyen, hanem egy egész ember, ahogyan én is, és a két egész alkosson egyetlen szövetséget.

Valószínűleg ezek a nők huszonéves korukban nagyon szerelmesek lettek, férjhez mentek, mert talán már meg is fogant a baba, de abszolút nem élték ki magukat, fogalmuk nincs a világról, öt-tíz év múlva pedig elkezdték vakarni a fejüket, hogy »azért csak kíváncsi lennék a világra«.

Én abban hiszek, hogy ki kell az embernek élni magát, és utána tud csatlakozni egy másik emberhez.

Nézd meg a beszélgetést:

Molnár egyébként az OnlyFansen is keres pénzt. Ez egy online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az előfizető követőikkel (erotikus!) tartalmakat osszanak meg.

Valódi Hírek