Fotóval: Krausz Gábor zseniális fricskával vágott vissza Tóth Gabinak

Ez többet mond minden szónál.

Hetek óta lázban tartja a közbeszédet Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Bár a pontos okokról egyikük sem nyilatkozott még nyilvánosan, a bulvársajtó tényként kezeli, hogy az énekesnő „befricskázott”, vagyis beleszeretett a vele közösen fellépő Fricska Táncegyüttes egyik tagjába, Papp Máté Bencébe.

Amikor a házaspár a közösségi médiában tudatta válásukat, mindketten egy fekete-fehér színű, gyerekükkel (Hannaróza) közös képet posztoltak, és ugyanazt a szöveget írták ki, egy részt kivéve. Krausz ugyanis kiegészítette azzal, hogy

„időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”.

Sokan ebből következtettek arra, hogy a két fél összeszűrte a levet, illetve volt egy másik jel is. Tóth hetekkel ezelőtt nyilvánosan, kommentben flörtölt az új szerelmével. A Fricska Instagramra feltöltött képe alá az öt tagnak bekommentelt 5 szívet, négy fehéret és egy pirosat, amelyet Papp Máté Bence kapott.

Krausz ugyanígy vágott most vissza Tóthnak.

Exe testvére, Tóth Vera nemrég összeházasodott a párjával. Az esküvőn készült fotókat családtagok, barátok is megosztották. Az egyik ilyen felvételen egy 7 tagból álló hölgykoszorú van, amelyen az énekesnő és a nővére is rajta vannak, illetve Krauszék lánya.

A sztárséf egy 7 szívet kommentelt be a kép alá, de abból csak Tóth Vera és a két kislányé volt vörös, a többi fehér.

Mutatjuk:

Valódi Hírek