Magyarország legnevesebb sztárproducere ráhúzta a vizes lepedőt Tóth Gabira

Úgy tűnik, az énekesnő számai nem pörögnek manapság.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos az ország. Az énekesnő a jelek szerint a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével gabalyodott össze, sőt, a párról fotó is készült a napokban, amint együtt pihennek Horvátországban.

Tóth Gabiék története egyértelműen a reflektorfénybe került, Somogyvári Dániel pedig éppen az énekesnő munkásságával magyarázta, hogy milyen a jó és sikeres előadó manapság. A több mint 20 platinalemezes – többek között Caramellel, Wellhellóval és ByeAlexszel is együtt dolgozó – producer úgy fogalmazott az index.hu-nak:

„Ahhoz, hogy egy dal megérintse a fiatalokat, az előadónak az ő problémáikat, érzelmeiket kell megfogalmaznia. Ettől lesz a szemükben hiteles.

Az olyan álszent előadókat, mint például Tóth Gabit, senki sem hallgatja, mert semennyire sem önazonos. A tapolcai nő haláltusáját vívta a zeneiparban, és végső elkeseredésében keresztény álruhát öltött, amiben sikerült összemoslékoskodnia magának egy mondvacsinált díjat, néhány koncertet, de leginkább a népharagot kivívnia.

A Spotifyon annyian hallgatják, mint egy középszerű punkbandát.”

A szakértő szerint tehát Tóth Gabi munkássága nem érinti meg a fiatal közönséget, ellenben Somogyvári elárulta, a most felkapott előadók is komoly próba előtt állnak, kérdéses, hogy melyikük lesz sikeres 10 év múlva.

Mint mondta, azokat az előadókat nem felejti el a közönség, akik nem az aktuális trendeket követik. Mellesleg érdekességként megosztotta, hogy azok a dalok érnek el sikereket a YouTube-on, amelyeket a TikTokon is sokan nézik.

Kifejtette, Azahriah kormánykritikus zenéit is játsszák a Petőfi rádióban, azaz a politika egyelőre még nem szólt bele a könnyűzenébe.

„A Petőfi Nagylemez Programban nem hittem az elején, de aztán kiderült, hogy nem megháborodott öregembereket, hanem igazi előadókat támogatnak „

– fogalmazott Somogyvári Dániel.

Valódi Hírek