Lövöldözés volt Kecskeméten – az utcán adott le hat lövést az agresszív támadó

Családi vitának indult, durva vége lett.

A rendőrség közleményéből kiderült, hogy egy kecskeméti lakásban szerdán, vagyis augusztus 16-án 23 óra körül az ott élő férfi szóváltásba keveredett élettársával, akit az aktuális hírek szerint bántalmazott is. Az eset után a sértett és a fia elhagyta a lakást.

Ezt követően történt az, hogy a sértett nagykorú fia értesítette a történtekről az édesapját, aki azonnal a helyszínre sietett.

Az agresszív élettárs ezután lement az utcára, ahol szembetalálta magát az apával és fiával. Ekkor az engedély nélkül magánál tartott gázriasztó fegyveréből hat lövést adott le, ám ezek szerencsére okoztak személyi sérülést. A kiérkező egyenruhások „felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a tomboló férfit.

A rendőrség teljes közleményét mutatjuk:

„Egy kecskeméti lakásban 2023. augusztus 16-án 23 óra körül az ott lakó férfi szóváltásba keveredett élettársával, akit jelenlegi adataink szerint bántalmazott is.

Ezután a nő a fiával elhagyta a lakást.

A felnőtt gyerek értesítette a történtekről édesapját, aki azonnal a helyszínre ment.

A férfi lement az utcára, ahol szembe találta magát az apával és fiával.

Ekkor az engedély nélkül magánál tartott gáz-riasztó fegyveréből hat lövést adott le, szerencsére ezek nem okoztak személyi sérülést.

A kiérkező rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogták el a lövöldöző férfit.”

Valódi Hírek