Akkora blődséget mondott Bencsik András, hogy könnyezni kezdett a szirakúzai Mária-szobor (+videó)

Uram, irgalmazz!

Zajlik a Sziget Fesztivál, Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye. A Hír Tv Sajtóklub című műsorában is előkerült a téma, még pedig az, hogy a fesztivál remlámvideóiban azonos nemű párok csókolóznak.

A képsorok a Békemenetet szervező, kormánypárti megmondóember Bencsik András attól tart, hogy kötelező lesz a homosz*xualitás a Szigeten. (Van baj!)

A következő mondatok hagyták el a szájat (de miért?):

„Úgy tudom, hogy az egyik célközönsége ennek a Sziget Fesztiválnak Nyugat-Európa. Hollandia meg egyéb országok… tehát a homoszexualitás propagálása már gyakorlatilag kötelező rutinná válik az iskolákban példának okáért.

Valószínűleg ez egy tudatos döntés volt, hogy azért kellett ezt a propagandát a reklámfilmbe betenni, hogy az ide jövő nyugat-európai fiatalok otthon érezzék magukat. […]

Egészen egszerűen azért, mert »látjátok, mi is azon a fejlett nyelven beszélünk, mint ti odahaza«. Egyébként szívfájdító, hogy ugye Tarlós István mint polgármester azt írta egy levelében, hogy amennyiben egy ilyen propagandasátrat fel akarnak állítani, őszintén sajnálja, de akkor nem engedélyezi a Szigetet. […]

Azért, mert azt mondja, hogy oké, rendben van, ő nem tilthatja meg, hogy homosz*xuális érzelmű emberek odamenjenek, de azt igen, hogy fiatalkorú embereket ezzel befolyásoljanak.

Most már azóta ott tartunk, hogy a reklámfilmben ez van, és nem szeretnénk megérni,

amikor a bejáratnál megkérdezik, ugye, te hajlandó vagy megcsókolni egy azonos nemű embert, mert ha nem, akkor sajnos ide nem jöhetsz be.

Ezt azért jó lenne valahogy kivédeni”.

Egybként Bencsik korábban ugyanebben a műsorban jó hírként ünnepelte, hogy Ugandában halálra lehet ítélni a melegeket. A durva mondatai miatt a Médiatanács emberi méltósághoz való jog megsértése és kirekesztés gyanúja miatt indított eljárást a Hírtv ellen.

Velkovics Vilmos, az SZFE tanára, volt köztévés propagandista aztán arról beszélt, hogy akár drogokkal is lehetne reklámozni a Szigetet, hiszen az is elő-előfordul a fesztiválon.

A Magyar Nemzet főszerkesztője pedig azt a konzekvenciát vonta le, hogy a szigetes film egyfajta fricska a magyar kormány családvédelmi politikájával szemben. Néző László szerint provokáció az egész.


.

Valódi Hírek