Mi történt? Totális dührohamot kapott Rétvári Bence a Sziget Fesztivál miatt

Teljesen kifordult magából.

„Árucikk lett az LMBT? Homosz*xuális párokkal is reklámozzák az idei Sziget Fesztivált”írta Rétvári Bence államtitkár a kormánypárti sajtótermékek hírei alapján Facebook-oldalán.

„Jól tudjuk, ezzel is csak ingyen reklámot akarnak maguknak. Úgy látszik a Sziget marketingesei ismét bevetik azt a régi módszert, hogy tudatosan provokálják az embereket😡, hogy ezért írjanak, beszéljenek róluk, ami nekik ingyen reklám.

Brüsszeli🇪🇺 nyelven ezt úgy mondanák: »nem-bináris személyek instrumentalizálása«.

Azaz azonos nemű csókolózó párok felhasználása arra, hogy nagyobb hírverést kapjanak, több jegyet adjanak el, és így több legyen a profit💰”

– hőbörgött posztjában az államtitkár.

„Így sikerült egy reklámmal mindenkit megsérteni: a homosz*xuálisokból marketing eszközt faragni, a konzervatívokat provokálni😠. Most akkor azért hívják a Szigetre a látogatókat, hogy koncerteket hallgassanak, vagy azért, hogy LMBT párokat lássanak? 🤷🏼‍♂️Miért kell a másként gondolkodókat folyamatosan provokálni? Miért nem szólhat a sport a sportról🚴🏻‍♀️, a zene🎼 pedig a zenéről? Miért kell mindenbe kötelezően beletenni az LMBT ideológiai üzenetet?”

– folytatta.

„Jól tudjuk, hogy a Sziget fellépői, vendégei és tulajdonosai már jórészt külföldiek. Ez nem is gond, hiszen van még számtalan fesztivál idehaza a 🇭🇺magyar előadóknak és a magyar közönségnek. Egy teljesen nemzetközivé alakult fesztivál is jól érezheti magát nálunk, örülünk neki hogy itt is bekerültünk a nemzetközi élmezőnybe. Csakhogy a külföldi tulajdonossal jön kötelezően az LMBT is😡”

– magyarázta.

Rétvári Bence hozzátette: Európa szinte minden országából azért jönnek tízezrével Budapestre a Szigetre a fiatalok, hogy igazán szabadnak érezzék magukat.

„Arra a Magyarországra🇭🇺, ahol a híradóik szerint autokrácia van, nincs szólásszabadság, csak az elnyomás dohos levegője. De mégis ez lesz a nyaruk legszabadabb hete. Hát nincs itt valami ellentmondás a külföldi hírek és a valóság között❓

Mégiscsak Magyarország lenne a szabadság egyik utolsó szigete❓❓”

– kérdezte zavaros bejegyzése végén az államtitkár.

(Rétvári Bence/Facebook)

Valódi Hírek