„Soha nem akarok ebben a függőségi viszonyban lenni, soha!” – kifakadt Rubint Réka, ebből elege van

Ezt mindenképpen elkerülné.

Orosz Cynthia Stories Podcast című műsorában mesélt Rubint Réka az önmegvalósításról: a fitneszedző a friss epizódban azt fejtegette, hogy az anyagi függetlenség fontos mérföldkő egy kapcsolatban, bár az országban még tabutémának számít.

„Nagyon sok nő nem mer erről beszélni, (…) megtanultam, hogy csak akkor lehetek boldog én, Rubint Réka, ha nem Schobert Rékaként, nem Schobert Norbi feleségeként, nem Schobert Norbertnéként élek”

– fogalmazott a híresség.

Réka szerint a férfitól való függés jól megfigyelhető vidéken: például amikor dedikál az egyik rajongó Kovács Bélánéként mutatkozik be, és a keresztnevét nem is említi. Ekkor kapcsolnak a rajongók Réka szerint, és egyből mondják a keresztnevüket.

„(…) hogy mindenki értse, hogy én, onnantól kezdve, hogy Kiss Tímeaként feleségül megyek Kovács Bélához, megszűntem létezni.

Onnantól Kovács Béláné vagyok, aki főz, mos, takarít, gyereket szül, nevel. Ez nem biztos, hogy Kovács Béla hibája, csak lehet, ő is ezt a mintát hozta. Meg Kiss Tímea is. Ez a két minta gyönyörűen összeér, és csinálják ugyanazt, ami volt”

– magyarázta a fitneszedző.

„Édesanyámmal beszélgettem erről, és ő utána is Rubint Imréné volt. Amíg apukám elment, mert másik házassága lett, majd visszajött, anyukám abban a 16 évben is Rubint Imréné volt, és amikor meghalt, akkor is. Amikor én ezt láttam, akkor

bennem egy világ omlott össze.

(…) Egy valami kikristályosodott: hogy soha nem akarok ebben a függőségi viszonyban lenni, soha! A Norbiban is megvolt ez a minta, hogy ő a családfenntartó, te legyél az, aki megszüli, felneveli, itt van, stb. És én ezt akartam is, de szerettem volna Rubint Réka maradni, aki nem fél attól, hogy egyszer úgy jár, mint az anyukája”

– összegezte Réka.


(Cynthia Orosz/YouTube)

(via 24.hu)

Valódi Hírek