Videóval: Vádat emelt az ügyészség egy rendőr ellen, aki rátámadt egy férfire és a feleségére

Hivatalos.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Debreceni Járásbírósághoz egy rendőr, annak családtagjai és szomszédai közötti csoportos garázdaság bűntette miatt indult ügyben – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden.

A közlemény szerint egy szolgálaton kívüli rendőr egy Hajdú-Bihar vármegyei településen vendégeskedett nővérénél, ahol vitába keveredett a szomszédos ingatlanban lakó férfival. A vita során a rendőr arcon köpte a szomszéd férfit, majd elkapta a nyakát és a földre teperte.

A földön fekvő sértettet ekkor már nemcsak a rendőr bántalmazta, bekapcsolódott a dulakodásba a rendőr felesége és nővére is. A rendőr folyamatosan szorította a férfi nyakát, nővére a szomszéd kezét húzta, aki a pulóveréből kibújva tudott csak szabadulni a fogásból. Ezalatt a rendőr felesége többször megrúgta a férfit – közölték.

A rendőr nővére és a sértett felesége között is szóváltás alakult ki, amelynek során a rendőr nővére meglökte a sértett feleségét, aki az őt meglökő nőt fejen ütötte és felé is rúgott.

A dulakodásnak az vetett véget, hogy a szomszédok és ismerősök szét tudták választani az elkövetőket.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a négy elkövetővel szemben – írták a közleményben.

(ugyeszseg.hu nyomán)

(Címlapkép: illusztráció)

Valódi Hírek