Mi a fene történik? Nekiment a kormánypropaganda Lázár Jánosnak

Fideszes polgármester cikkét hozták le.

Nem mindennap történik olyan, hogy egy kormánypárti polgármester a pestisrácok.hu oldalán támad egy minisztert. Most, a vasútbezárások kapcsán ez is megtörtént.

Mi is több cikkben megírtuk, mekkora balhé van a vasútvonalak bezárása körül. Legutóbb arra derült fény, hogy sokkal lassabb lesz a pótlóbuszok menetrendje, mint a vonatoké volt.

Ma Nagyvázsony fideszes polgármesterétől, Fábry Szabolcstól közölt egy véleménycikket a Pestisrácok.

„Hallgattam a tegnapi Kormányinfót, látom a vasútbarátok csoportjaiban a többezres, több-tízezres felháborodást. Meggyőződésem, hogy a vasúton belül félrevezetik a mellékvonalak kérdésében a döntéshozót”

– ezzel a felütéssel kezdi cikkét a kormánypárti városvezető, aki Orbán Viktorra hivatkozva ellenzi a vasútbezárásokat.

Fábry a miniszterelnök 2016-ban, a felcsúti kisvasút átadásakor elmondott érzelgős beszédéből idéz, amikor azt írja: „amit tehát itt látunk, azok nemcsak sínek, mozdonyok, szemaforok, amit látunk, az nemcsak vas és acél, hanem egy szebb, otthonosabb, polgári életmód, egy szebb, otthonosabb és polgáribb Magyarország„.

Nagyvázsony első embere szerint a vonalbezárások ahhoz mérhető hátraarcot jelentenek a kormánynak, mintha „a családbarát politikájának vagy a genderpropaganda-ellenességének fordítana hátat.

Tömegekben mérhető a politikai veszteség.

Fábry szerint a megoldás az lenne, ha mellékvonalak pályáit viszonylag kis erőbefektetéssel 60-90 km/h-s sebességre fejlesztenénk, ha használt, de klímás motorvonatokat szereznénk be, ezen mellékvonatok népszerűségét rövid idő alatt lehetne jelentős mértékben növelni”.

Jól láthatóan a Fideszen belül is egyre nagyobb a lázadás Lázár János megszorító politikája ellen.

Valódi Hírek