Újabb megrázó részletek derültek ki az angyalföldi gyilkosságról

Szembesítették tettével az elkövetőt.

Mint ismert, ötnapos hajtóvadászat után, múlt hét kedden a rendőrség kézre kerítette az angyalföldi gyilkost Óbudán. Elfogása után T. Róbert Dániel beismerte tettét. A férfi múlthét csütörtökön végzett 27 éves barátnőjével, akivel mindössze néhány hónapja voltak együtt. A férfi bestiális kegyetlenséggel végzett fiatal barátnőjével.

A bíróság múlt pénteken pedig döntött a férfi letartóztatásáról. A 37 éves T. Róbert Dánielt a közeli fogdából vezették át a Budai Központi Kerületi Bíróságra. A naphíre.hu hétfőn arról írt, hogy az elkövető napokra eltűnt, miután maga értesítette a rendőrséget.

A férfi részletes beismerő vallomást tett, és a rendőrök még aznap visszavitték a bűncselekmény helyszínére, ahol egy életnagyságú babán kellett megmutatnia, hogy mit tett az áldozatával, majd ezt követően a Római-partra és a Dunán átívelő vasúti hídra is kivitték a férfit.

Ugyan a korábbi sajtóhírek szerint az elkövető bántalmazta, majd megszurkálta az áldozatát, ugyanakkor a lap információi szerint ez így nem pontosan igaz, mint írták, egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi miként követte el tettét. A portál kiemelte: a hírek szerint az elkövető egy kormányzati szervnél dolgozott, ahonnan kirúgták, ezért anyagi gondokkal is küzdött.

T. Róbert korábbi munkáltatója a portálnak úgy nyilatkozott:

„T. Róbert Dániel munkajogviszonya a KIFÜ-ben (Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Kommunikációs és Marketing Iroda) 2023. április 30-án szűnt meg. Az Ön által említett ügyben feltett további kérdéseire tájékoztatást nem áll módunkban adni.”

(atv.hu nyomán)

Valódi Hírek