Ez most komoly? Döbbenetes dologról vallottak Orbán erdélyi hívei (+videó)

Csodálatos.

Arról hírportálunk is beszámolt, hogy a romániai Tusnádfürdőn hatalmas mulatság volt az elmúlt napokban: az úgynevezett „Bálványosi Nyári Szabadegyetemen„, ismertebb nevén Tusványoson”beszédett mondott nemzetünk hős édesapja, Orbán Viktor is, aki még valami egészen abszurd dologba is belekezdett: felregisztrált a TikTokra, majd megosztotta a nagyérdeművel, hogy

legutóbb úgy kiütötte magát, hogy annak következményeire már maga se’ emlékszik.

A miniszterelnök becsiccsentéséről szóló videó elérhető Orbán saját TikTok-csatornáján, aki szeretné látni a kínos perceket, az alább megteheti:

@viktor_a_tiktokon Felelsz vagy mersz! #orbánviktor #orbán #viktor #ov #miniszterelnök #fidesz #kdnp #hu #magyarország #budapest #erdély #tusnád #tusnádfürdő #băiletuşnad #bálványosi #nyári #szabad #egyetem #tusványos #felelszvagymersz #kérdeztek #kérdések #válaszol #válaszok #személyesen #tudtad #fiatalok #tiktok #instagram #üzenet #először #2cent #később #4cent #magyar #válogatott #labdarúgás #foci #csapat #világbajnokság #szereplés #hideg #citromos #csoki #fagyi #fagylalt #nyár #macskajaj #becsiccsent #tovább #tart #trending #aktuális #viral #hot #fy #foryou #fyp #foryourpage #nekedbe #follow #like #comment #share #save #2023 #2026 ♬ Funny – Gold-Tiger

De ez még nem minden.

A kormánypártiak legkedvesebb rendezvényén a 24.hu arról kérdezte a rajongókat, miképp értékelik azt a rendkívül szomorú helyzetet, hogy a romániai gazdaság teljesítménye tavasszal utolérte magyarét.

No, és persze, az a kérdés is fölmerült, hogy érzékelnek-e Romániában „javulást” az erdélyi magyarok.

Ők azt mondták, hogy igen, és ezért közvetlenül a magyar miniszterelnöknek.

Többen kiemelték, hogy szerintük a sajtóhírekkel ellentétben a román gazdasági nem érte be a magyart, sőt, volt aki azt is megjegyezte, hogy „mondani bármit lehet”, és ezzel arra utalt, hogy a sajtó csak manipulálja a számokat.

Volt, aki hozzátette: Magyarország „jóval előbbre van„, mint Románia.

Azt nem derült ki, hogy pontosan mire értette a nyilatkozó. Egy másik ember viszont eléggé reálisan értékelte a helyzetet:

szerinte azt fájdalmas látni, hogy magyarok járnak át Romániába vásárolni.

Egy másik Orbán-rajongót megkérdeztek, hogy van-e valami, amiben jobb Románia, mint Magyarország, ő nagyon őszintén nyilatkozott: Románia nem, csak Erdély.

És ebben talán igaza is van, hiszen hazánk édesapja annyi pénzt vitt már át a romániai magyaroknak (nyilván a szavazatuk megnyeréséért – a szerk.), hogy ott talán tényleg könnyebbé vált az élet.

Ezt alátámasztja az egyik Fidesz-hívő nyilatkozata, amelynek során azt mondta: a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, tehát a NER-nek köszönheti Erdély a fejlődését.

Egy hölgy a végén kiemelte: nem is az anyaországnak, tehát nem Magyarországnak, hanem

leginkább a Fidesznek köszönhetik

a támogatásokat, amelyek révén épült és szépült Erdély.

NYF-kommentár: Az egyáltalán nem baj, ha a mindenkori magyar kormány szívén viseli a más országokban élő magyarok sorsát.

A probléma talán az, hogy ezért cserébe Orbánékat „messiásként” tisztelik,

a hibáikat pedig egyáltalán nem veszik észre azok, akiket kilóra megvesznek.

A csodálatos nyilatkozatokról készült videó alább megtekinthető:

Valódi Hírek