Ez most mi? Gyanús helikoptert szúrt ki Budapest felett Hadházy Ákos

A propagandaminiszter is ezzel a géppel utazott.

Egyre inkább nehezebb elhinni a Forma 1-es cirkuszról, hogy megéri, ugyanis a jogdíj évente mintegy 17 milliárd (!) forintjába kerül a magyar adófizetőknek – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Hadházy Ákos független képviselő.

A politikus bejegyzésben arra is rámutatott, hogy az eset tipikus példája a NER működésének, ahol minden haszon az oligarchák zsebébe vándorol. A Hadházy álta megosztott fotón a FlyCoop Kft.-nek a gépe látható, amely arról vált nevezetessé, hogy többek között Rogán Antalt is elreptette egy esküvőre.

A politikus bejegyzését alább közöljük:

„A zuglóiak is folyamatosan – és tegyük hozzá: joggal – panaszkodnak a hétvégén megnövekedett zajterhelésre, amit a Hungaroringre ingázó helikopterek okoznak.

Egy kör nagyjából ezer euró,

Magyarországon egy jónak számító havi fizetés, de hát vannak, akik megengedhetik maguknak.

Sajnos tipikus példája ez a rendszer működésének: a haszon oligarchák magánzsebeibe vándorol – a képen konkrétan annak a FlyCoop Kft.-nek a gépe látható, amely arról híresült el, hogy Rogán Antalt reptette egy esküvőre – a zajszennyezést meg viselje el a nép.

Tudom, hogy sokan szeretik az autóversenyt, de a Forma 1-es cirkuszról egyre nehezebb elhinni, hogy megéri, és soha senki nem is mutatott olyan számítást, ami ezt bizonyítaná.

A jogdíj évente 50 millió dollár, vagyis több mint 17 milliárd forint.

Ráadásul a nemrég aláírt szerződéshosszabbításban a magyar fél vállalta a pálya teljes felújítását, ami szintén sok milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Most, amikor állítólag semmire sincs pénz, igazán át lehetne gondolni, megéri-e nekünk.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek