Lelövéssel fenyegette a rendőröket a vadász – a TEK embereit mozgósították a dühös apuka ellen

Eredetileg nem is érte mentek a hatóság emberei.

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt folytat nyomozást azzal a férfival szemben, aki a rendőröket lelövéskel fenyegette, mikor két gyermekével szemben intézkedni akartak.

A gyanú szerint a hatóság emberei július 18-án azért mentek ki egy Veszprém vármegyei településen található telephelyre, hogy onnan két testvért egy vidéki rendőrkapitányságra kísérjenek. A rendőrök ismertették intézkedésük célját az édesapával, aki közölte,

megvédi fiait és lelövi a hatóság embereit.

Az egyik rendőr figyelmeztette a férfit, hogy át fog mászni a kapun, mire a feldühödött apuka megkérdezte:

melyik lábába kéri a golyót?

Mivel a férfi – aki nem mellesleg vadász – lőfegyver használatával fenyegette a hatóságot, az intézkedést nem folytatták. A rendőrök értesítették a Terrorelhárítási Központot, akik a helyszínre siettek és elfogták a férfit.

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatta ki, valamint elrendelte őrizetét, és indítványt tett letartóztatásának elrendelésére. A Győri Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve, a terhelt jelenlétének biztosítása és újabb bűncselekmény elkövetésének megakadályozása érdekében elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

(ugyeszseg.hu nyomán)

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek