Irgalmatlanul nekiment az Orbán-kormánynak Pumped Gabo

Erős szavak.

Szabó Gábor, ismertebb nevén Pumped Gabo a Telexnek adott nagyinterjút. A többi közt beszélt politikáról is.

„Amikor múltkor elvittem a követőimet a templomba, akkor is volt már olyan komment, hogy én fideszes álszent lettem. De szerintem a Fidesz és a kereszténység nem találkozik. Ők mindent maguknak akarnak, bekebeleznek.

Belülről rohad az is amúgy, kiderül, hogy bekokainozva leugrálnak az ereszcsatornáról,

meg a Borkai-ügy is. Az a baj a Fidesszel, hogy ők is azt érzik, hogy ez nem jó, azért szívják fel a csíkokat. Már arra is gondoltam, hogy beállok a Fideszbe, Orbán spanja leszek, és mondom neki, hogy csináljon inkább jó dolgokat”

– elmélkedett a celeb,

„Nem érdeke amúgy a kormányoknak, hogy boldog legyél, mert ha boldog vagy, akkor nem félsz semmitől és nincs szükséged rá, hogy megvédjen a kormány.

Viszont amikor félsz és el vagy szeparálva, akkor várod, hogy valaki megmentsen. Akkor jelenik meg a kormány mint megmentő. Az Orbán is ezt csinálja”

– magyarázta. Hozzátette:

„De ez mindenhol ott van a világban. Csak ő máshogy csinálja, mint az EU. Tavaly kezdtem el ezen agyalni a Fertő tónál, amikor látszott, hogy mindent megvesznek és beépítenek, ami csak nekik jó. De ha MZP nyert volna, az se lett volna jobb.

Ha van egy csajod, akit meguntál, persze hogy azt mondod, hogy lennél mással, de aztán az se jó. Egyik kormány sem akarja, hogy az emberek boldogok legyenek, azt csak Isten akarja”.

Valódi Hírek