Tóth Gabi úgy tudja, kamuprofilokkal írják róla a negatív kritikákat (+videó)

Elmagyarázta.

A kormánypárti TV2 műsorának, a Tények Plusznak adott interjút Tóth Gabi. Az énekesnő megpróbálta megmagyarázni, hogy szerinte fizetett trollok írják róla a negatív kommenteket az interneten.

Az énekesnő június közepén nyerte el az az állami tévé díját, így ő lett idén az Év női előadója a Petőfi Zenei Díjátadón. Ezután sorra kapta a támadásokat, és előkerült róla egy videó is, amelyen egyesek szerint

„ördögűzésre hajazóan” adta elő Beyoncé egyik dalát.

„Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek. Engem sem kell kedvelni mindenkinek. Én vállaltam, egy megosztó személyiség vagyok: van, akinek vibráló, van, akinek túl sok, túl ömlengős. De vannak, akik pont ezért szeretnek”

– mondta Tóth. Az énekesnő szerint a közösségi platformjain

fizetett kamuprofilok írják a negatív kommenteket.

De azt is mondta, már nem foglalkozik a sok gyűlölködéssel.

„Én nem ártottam, nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem.

Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem.

Ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat. De hát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban, nem?”

– magyarázta.

Arra a kérdésre, hogy miért nem tiltja le a kommenteket, azt válaszolta:

„egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani, az már más kérdés, hogy az már túlmutat a véleménynyilvánításon szerintem. De főképpen azért nem tiltom le, mert nagyon sok ember van, aki szeret engem, és oda akar kommentelni és meg akar engem védeni”.

Valódi Hírek