Mi a fene történt? Miklósa Erikát hirtelen kirúgták a köztévétől

Pedig éppen az egyik műsorán dolgozott.

Közel 10 év után távozott Miklósa Erika az MTVA-tól: a blikk.hu friss értesülései szerint a csatorna megvált a világhírű operaénekesnőtől, pedig ő éppen egyik műsora új évadán dolgozott.

Az informátoruk szerint abbamaradt a forgatás, nem készült el az összes tervezett rész. Elmondása szerint az énekesnőt nagyon kedvelték a közmédiánál, így értetlenül álnak a történtek előtt.

„Ott volt mindenhol, 2014-től a Virtuózok zsűrielnöke volt, voltak saját műsorai, benne volt a Csináljuk a fesztivált!-ban, rendszeresen hívták a Ridikülbe, szerették Erikát”

– mondta egy bennfentes, aki elárulta, hogy az operaénekesnőt is meglepte az MTVA döntése, hiszen két forgatás között érte a hír.

A hírportál információi szerint Miklósa azzal húzhatta ki a gyufát, hogy szerepet vállalt az RTL – kormányfüggetlen kereskedelmi csatorna, míg az MTVA a közmédiához tartozik – Voice nevű tehetségkutatójában. Az MTVA mindenesetre annyit megerősített, hogy

a jövőben nem terveznek az énekesnővel.

Miklósa Erika röviden reagált a történtekre: kifejtette, hogy fantasztikus szerkesztőket és kollégákat ismert meg a köztelevízióban, és biztos benne, hogy a jövőben még fognak együtt dolgozni.

Valódi Hírek