Óriási örömhírt kapott a lábadozó Gálvölgyi János – nem akármivel várják vissza

Ennek nagyon for örülni!

Folyamatosan beszámolunk a múlt héten váratlanul kórházba került Gálvölgyi János állapotáról. A legutóbbi hírek szerint a közkedvelt színművész túl van az életveszélyen számolt be róla a családja.

Pintér Béla és Társulata nagy meglepetéssel várja a múlt héten váratlanul kórházba került Gálvölgyit: a színész a következő évadtól a társulat rendes tagjaként térhet vissza a színpadra. Erről közösségi oldalukon értesítették a közvéleményt.

A társulat bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett.

Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is. A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségi állapota lehetővé teszi.

A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!

(Pintér Béla és Társulata/Facebook)

Valódi Hírek