Dráma a budapesti csúcsforgalomban: Buszvezetés közben lett rosszul az 50 éves férfi

Megmentették az életét.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy néhány napja rosszul lett egy buszt vezető férfi a Széll Kálmán téren. A jármű nem szállított utasokat.

A szemtanúk szerint a férfi ráborult a busz kormányára, majd

több oszlopot és autót is összetörve végül megállt.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzését változtatások nélkül közé tesszük:

„❗️DRÁMAI MENTÉS TANÚI LEHETTEK A SZÉLL KÁLMÁN TÉREN KÖZLEKEDŐK❗️

Egy utasok nélküli buszt vezetett az az 50 év körüli sofőr, aki még pénteken lett rosszul a fővárosi Széll Kálmán téren.

A szemtanúk elmondása szerint, a férfi ráborult a kormányra, majd több oszlopot és autót is összetörve a busz végül megállt.

Az ütközésben szerencsére senki sem sérült meg, többen pedig azonnal a buszsofőr segítségére siettek és értesítették a mentőket.

A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben a vizsgálat lépéseire instruálta a helyszínen levőket.

Az első bejelentés szerint a beteg még lélegzett, azonban hamarosan két szabadnapos egészségügyi dolgozó is megállt a helyszínen, akik már nem tapasztaltak légzést, így megkezdték a sofőr újraélesztését.

A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinte folytatták az életmentést, ami még hosszú ideig zajlott a helyszínen.

Az ellátás alatt hatalmas dugó alakult ki, ám a mentést látva az autósok türelemmel, reménykedve figyelték az eseményeket.

Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.🚑❤️🇭🇺#mentők #veddészreamentőt”

(Országos Mentőszolgálat/Facebook)

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek