Megrázó videó: Itt a felvétel Schobert Norbi összeesésének pillanatairól

Visszavonulása miatt adott interjút.

Visszavonul az ország egyik leghíresebb fitneszguruja, Schobert Norbi felhagy az Update termékeinek reklámozásával – derült ki a Tények Plusznak napokban adott interjújából.

A döntését több tényező is indokolta, beleértve azt a 3 évvel ezelőtti esetet, amikor

a házuk előtt rosszul lett, és elájult.

A térfigyelő kamerájuk rögzítette a történteket:

Norbi életét a család kutyája mentette meg: átszaladt a szomszéd udvarára, aki követte a házőrzőt, és segített a fitneszgurunak.

Norbit mentőhelikopter szállította korházba, ahol kiderült, hogy sztrókot kapott.

„A beszédközpontommal voltak problémák, most is van egy kicsi szerintem. A jobb oldalam teljesen le volt bénulva, de most már tudom használni a jobb és bal kezemet is, tudok újra sportolni.

Szóval mindenhonnan vissza tudok jönni, mert a Jóistennek valami terve van velem szerintem, de

az Update-ből… a kommunikációmentes kommunikációból elegem van.

A kommunikációból fogok visszavonulni, és valami mást fogok csinálni”

– összegezte Norbi a történteket.

A fitneszedző 30 éve van a pályán, úgy érzi, itt az ideje egy kis „Norbi-hiánynak”. Az utóbbi időben róla megjelent cikkekről azt mondta, neki azok kegyelemdöfést adtak. Rosszul érzi magát, amiért arról írnak, hogy évek óta hazudik az embereknek, pedig ő elmondása szerint az életét tette az Update-re.

Ez azonban hidegen hagyta a versenyhivatalt, amelynek szakemberei megvizsgálták a Norbi Update-termékeket, illetve az azokat népszerűsítő videókat. A hivatal megállapította, hogy a termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, így 40 milliós büntetést rótt ki a vállalkozásra.


(TV2 Tények nyomán)

Valódi Hírek