Bayer Zsolt végképp megborult: Undorító stílusban beszélt Nagy Ervinről

Van az a pénz, amiért teszi.

Az Orbán-kormány kedvenc mindenről is alpári módon megnyilvánuló embere most Nagy Ervinbe állt bele. Bayer Zsoltnak úgy tűnik, nincs fontosabb dolga, mint azzal foglalkozni a színészt miért hívták meg az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségére.

„Tényleg… Mit keresett Nagy Ervin Pressmannál? Ezt sem fogjuk megtudni soha. Persze, végül is, teljesen mindegy. Nagy Ervin pár éve azt mondta, ha ő (ők) egyszer »elkezdik használni kreatív energiáikat«, akkor »nagy szarban lesz« a kormány.

Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta. Ami egylényegű ővele. Talán ezért hívták meg az amerikai követségre.”

Bayer arról is szót ejtett, amikor a színészt a politikai karrierjéről kérdezték:

„Az interjúban az is elhangzott a színész szájából azzal összefüggésben, hogy aspirál-e politikai karrierre, hogy nincs olyan párt, az még nem született meg, amiben szerepet vállalna. EZT AKÁR ELSZÓLÁSNAK IS TEKINTHETJÜK, HOGY EZEK SZERINT A JÖVŐBEN TERVBEN VAN EGY POLITIKAI FORMÁCIÓ, AMINEK FONTOS – STÍLSZERŰEN – AKTORA LEHET NAGY ERVIN?”

Majd az ukrán elnökhöz hasonlította Nagyot:

„A magyar Zelenszkij? A Zelenszkij ukrán elnökhöz hasonlóan tűsarkúban pózoló, gyakran háborús retorikát alkalmazó színész egy baloldali rádióadásban utalásokat tett arra vonatkozóan, hogy a jövőben nem tartja kizártnak a példaképe, Zelenszkij elnök útjára lépését.”

Bayer teljes „írása” >>ITT<< olvasható.

Valódi Hírek