Kiderült: Egy újabb érintetlen balatoni partszakaszt kebeleznek be a fideszes nagyhalak

Luxusszállodákkal építik tele a partot Orbánék emberei.

Újabb balatoni partszakasz került veszélybe: sajtóhírek szerint ezúttal Örvényes eddig érintetlen természetes területén készülnek luxusszállodát építeni, és a természetpusztító beruházást ezúttal is a helyi emberek félresöprésével, titokban készítik elő – hívta fel a figyelmet Kocsis-Cake Olivio környezetvédelmi ügyekért felelős árnyékkormánybiztos lapunkhoz is eljuttatott közleményében.

Az árnyékkormány szerint meg kell akadályozni, hogy a Balaton a milliárdos fideszes elit magántavává váljon, ezért azonnal le kell állítani az örvényesi szállodaberuházás előkészítését és meg kell kérdezni a helyi embereket az építkezésről – közölték.

Meg kell védeni a Balaton-part megmaradt, érintetlen természetes részeit a kapzsi ingatlanvállalkozóktól – hangsúlyozták.

Ezért küzd az árnyékkormány például a balatonföldvári luxusjacht-kikötő építése ellen, amivel az uniós pénzből felújított strandot számolnák fel – írták.

„Ezért az árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy megóvjuk a Balaton természetes környezetét a kapzsi ingatlanvállalkozóktól”

– áll a közleményben.

Valódi Hírek