Nagyon durva botrány: Könnygázhasználatra buzdítja a rendőröket a Fidesz megmondóembere

Ha nem látjuk, nem hisszük el.

Úgy tűnik, a „konzervatív keresztény polgári” oldalnak nehezére esik ép ésszel felfognia, hogy nem viccből vagy szórakozásból tüntetnek a diákok és a pedagógusok, hanem azért, mert szeretnének a mostani tragikus állapotban lévő, romokban heverő oktatás helyett valami jobbat.

Szakács István, a kormány egyik ismert megmondóembere szerdán átlépett egy határt. Szakács a tüntetés előtt közölt bejegyzésében reménykedett, hogy „majd lesz könnygáz bőven”.

„Nem kell sajnálni, nekik az a manna!”

– tette hozzá három kacagós emotikon kíséretében, a keresztényi felebaráti szeretet jegyében.

Íme:

Ezt még tudta fokozni az ezt követő Facebook-videójában. Ebben gumibottal „móresre tanított” fiatalokról beszélt.

Szintén megdöbbentő mozzanat volt, amikor Vágó István halála után közvetlenül az egyik ismert „keresztény” megmondóember (akinek nevét nem írjuk le), szinte kegyeletsértő kijelentéseket tett.

Az esetről pusztán azért voltunk kénytelenek beszámolni, mert a sajtó felkapta a hírt, és mi is tanácstalanok voltunk, mit lehet kezdeni az ilyen fokú bestialitással, barbarizmussal, ami teljes mértékben nélkülöz bármilyen jellegű empátiát és figyelmen kívül hagyja az alapvető emberi normákat is. Tényleg itt tart a magát nemzetinek és kereszténynek tartó oldal?

Valódi Hírek