Megdöbbentő videó került elő Orbánék egyik kedvenc biztonságpolitikai „szakértőjéről”

Elárulta, szerinte ki volt az utolsó „nagy” európai vezető.

Egészen megdöbbentő kijelentések hangzottak el a kormánypárti Ultrahang nevet viselő csatorna közönségtalálkozóján. Minderről videó is készült, amely a Twitterre is felkerült – vette észre az rtl.hu.

A szervezők közlése szerint csaknem 300-an vettek részt a győri Hit Gyülekezete Tihanyi Árpád úti Salamon termében megtartott eseményen. A porondmester az a Cs. Király Tamás volt, aki Cseszkó Tamás néven a Hit Gyülekezetének online rádiójánál, a Hit Rádiónál, majd új nevén a Hetek hetilapnál is tevékenykedett. A Népszava megjegyezte, Cs. Királyt egyébként korábban Szombathelyen a fideszes Hende Csaba jobbkezeként tartották számon.

Továbbá a Szombathelyi7Nap egykori felelős szerkesztőjeként költségvetési csalás és számviteli rend megsértése miatt

jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A rendezvényen a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Geopolitikai Műhelyének vezetője, Demkó Attila mellett kifejtette különös nézeteit Robert C. Castel is.

Robert C. Castel egyébként Aradon született magyar zsidó családban, majd 1987-ben emigrált Romániából Izraelbe. Castel az eseményen többek között szólt a migrációs válságról és arról is beszélt, hogy – vélekedése szerint – az ebből kirobbanó háborúkat a nagyhatalmak Európában vívják meg.

„Kicsit furcsa iróniája a sorsnak, hogy

az utolsó nagy, valóban európai vezető a világpolitikában, az Adolf Hitler volt.

Ezt én mint zsidó mondom”

– jelentette ki magyarul Castel, hozzátéve, „ez a dolog” a náci diktátorral véget is ért.

Videó:

Megjegyezték, a közönségtalálkozót élőben közvetítette Facebook-oldalán a Hit Gyülekezete Győr.

(Hit Gyülekezete Győr/Facebook)

Valódi Hírek