Komoly fájdalmakkal került kórházba Gáspár Győzike testvére

Nem tudták, mi lehet a baj.

Komoly fájdalmakkal került kórházba Gáspár Győző testvére, Zsolt.

A Farm VIP házigazdája múlt héten lett rosszul, amikor éppen az országot járta, hogy adományokat osszon a rászorulóknak. Már útközben is érezte, hogy valami nincs rendben, az esetről ő maga számolt be a Mokkának:

„A kis feleségemmel mentünk Győrbe, az idősek otthonát akartuk meglátogatni. A feleségem megkávézott és teáztam, és egyszerűen jött egy ilyen izzadás,

olyan volt, mintha nem lett volna alattam talaj,

elkezdtem verejtékezni. Akkor a feleségem azonnal megnézte az interneten, hogy hol a kórház, azonnal be vitt engem és nagyon jó ellátást kaptam”

„A mai napon is vérvételen voltam, hála a jóistennek”

mondta Zsolti az interjúban, hiszen végre kiderült, mi a probléma.

Korábban azt hitték, hogy sztrókot vagy infarktust kapott, de kiderült, hogy a vesekövei nem akarnak mozdulni, szétrobbantani viszont nem tudják őket. Úgynevezett kihajtó infúziót kap a híresség, valamint gyógyszereket is szed és

3 óránként vesznek tőle vért,

mert egy nagyobb vizsgálatra készül.

„El tudtam jutni a Merkely Béla professzor úrhoz, ő fog engem vizsgálni. Csinálnak nekem egy szív-CT-t, mert a szívemnél is találtak problémát”

– tette hozzá Zsolti.

Saját bevallása szerint a műsorvezető elhanyagolta magát, ezért is tanácsolja, hogy évente legalább egyszer mindenki menjen el kivizsgálásra.

(tv2play.hu nyomán)

Valódi Hírek