Kis Grófo elárulta, miért kell böjtölnie az ünnepek alatt

Számára más az idei húsvét, mint a korábbiak.

Kis Grófo bevallotta, idén a húsvéti ünnepek nem a nagy lakomákról fognak szólni számára, ugyanis nagyon oda kell figyeljen arra, mit is eszik. A popénekes elmondta, mára a mértékletesség számára a legfontosabb, ami az étkezéseket illeti.

A mulatós sztár orvosai utasítására kényszerült diétára, ugyanis reflux tünetei gyötörték, de mint mondta, egyébként is meg akart már szabadulni 10 kiló feleslegtől. Hozzátette: az utóbbi időszakban már 4 kilót is sikerült leadnia.

Mint azt sokan tapasztalhatják, nehéz tartani a diétát az ünnepek alatt. Kis Grófo azonban ennek ellenére is elszánt, az énekes elmondása szerint szigorúan oda fog rá figyelni, hogy mit eszik. Azonban külön hangsúlyozta, éhezni természetesen nem fog.

„A legfontosabb a mértékletesség, így nem fogok belakni, de enni persze lehet.

Az elhatározásom mindennél erősebb.

Pedig nagy társaság lesz, vendégségbe megyünk ezért most is épp vásárolunk. Igazi terülj, terülj asztalkámra számítok, lesz ott minden. Sültek, sonka, rengeteg tojás, de nekem nem az evésről fog szólni ez az ünnep. Ami az alkoholt illeti, eddig sem nagyon iszogattam a családi összejöveteleken, így ez nem nagy kísértés. Persze egy kis házi pálinka azért belefér ilyenkor”

– számolt be minderről Kis Grófo a Metropolnak.

„Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó karidóedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök.

Egyébként az orvosom is figyelmeztetett arra, hogy egészségügyi szempontból mindenképp le kéne adnom pár kilót. Ráadásul refluxom is van, amit mára megtanultam kezelni, de így néhány élelmiszert örökre ki kell zárnom az életemből. Ilyen például a ketchup, amit egyébként imádok, de lemondok róla”

– nyilatkozta a Bulibáró korábban a Borsnak.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek