Németh Szilárd kiadta a riasztást: Veszélyben vagyunk!

Pánikba esett.

Az önkormányzati és az európai parlamenti megmérettetésre készül Németh Szilárd.

A rezsibiztos Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezető-helyettesével tartott beszédet – derült ki szerdai Facebook-bejegyzéséből.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Borbély Lénárd csepeli polgármester és Ábel Attila alpolgármester nem lehetnek többé a Fidesz tagja, ugyanis

Németh Szilárd kizáratta őket a pártból.

Kizárásukból óriási balhé kerekedett, és miután Németh bejelentette a két tag távozását, valamint azt, hogy újjáalakul a párt – korábban feloszlatott – csepeli szervezete, a két politikus reagált a történtekre.

Borbély Lénárd azt írta közösségi oldalán, hogy a kizárás mellett tovább folytatja polgármesteri munkáját, és kizárólag Csepel érdekében jár majd el.

Ábel Attila is reagált az eseményekre, bejegyzése alatt az is kiderült, hogy az újjáalakult csepeli Fideszben a korábbi taglétszám 20 százaléka kapott helyet.

Ezzel gyakorlatilag a teljes csepeli kerületvezetést kizárták a pártból.

„Mi úgy nyertük meg a választást a »vörös Csepelen« akkor, amikor még a budai várat is elvesztette a jobboldal, hogy itt még a Fidesz alelnöke is ellenünk harcolt. Életem végéig büszke leszek erre a teljesítményre”

– írta közösségi oldalán Ábel Attila.

Németh Szilárd szerdán nagy magabiztossággal posztolt a jövő jévi választásokról, amelyet változtatás nélkül idézünk:

„Készülünk az önkormányzati és az európai parlamenti megmérettetésre. Veszélyben a békénk, veszélyben a keresztény-nemzeti kultúránk, veszélyben az európaiságunk, veszélyben a biológiai létünk. Mi, magyarok ennek mondunk ellent!
Köszönjük, Máté!”

(Németh Szilárd/Facebook)

Valódi Hírek