Megtörte a csendet ájulása után Kis-Benedek József: Kiderült, mi történt vele

Ez okozta a rosszullétet.

„Pillanatnyi rövidzárlat”

– így összegezte a történteket Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, miután a múlt héten rosszul lett az ATV MaiTéma című műsora élő adásában.

A műsorvezető, Bodacz Balázs a segítségére sietett, hátulról elkapta és a padlóra fektette, az adást pedig azonnal megszakították. A kiérkező mentők a Honvédkórházba szállították Kis-Benedeket, az EKG-vizsgálat szerint állapota nem volt súlyos. Azóta már otthonában lábadozik, hétfőn az ATV Egyenes Beszéd című műsorába jelentkezett be Skype-on:

„Szeretném megköszönni azt a rengeteg érdeklődést, amit kaptam szinte minden vonalon.

Most úgy érezem, hogy

gyakorlatilag rendben vagyok,

egy pillanatnyi rövidzárlat történt”

– mondta Kis-Benedek.

Szerinte azon a napon túl is hajszolta magát, keveset ivott, ezek okozhatták az ájulást. Elmondása szerint a kórházban teljes körű ellátást kapott, kivizsgálták, kezelésbe vették, majd másnap délután haza is engedték az orvosok.

Bodacz így nyilatkozott a drámai pillanatokról:

“Voltak kollegák, akik székpárnákat hoztak a feje alá, én egy olyan asztalt, aminek a magassága nagyjából megfelelő, és arra felraktuk a lábait.

A pulzusát megmértük, szapora volt, de gyenge.

Arra következtettünk, alacsony a vérnyomása. A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először. Kioldottam a nyakkendőjét, az ing- és nadrággombját, hogy ne legyen sehol elszorulva, egy-két perc múlva pedig szerencsére magához is tért”

– mondta a műsorvezető, hozzátette: készen álltak arra is, ha újra kellett volna éleszteni Kis-Benedeket.

(naphire.hu nyomán)

Valódi Hírek