Durván megfenyegette Európát Putyin propagandistája: Elárulta, melyik ország lehet a következő célpont (+videó)

Nem fogta vissza magát.

Vlagyimir Putyin orosz elnök egyik kedvenc propagandistája, Vlagyimir Szolovjov, aki a Moszkva. Kreml. Putyin. című heti műsort vezeti, durván megfenyegette az európai országokat.

Először arról beszélt a műsorban, hogy nem tudja, miért gondolják azt az európaiak, hogy az oroszok különleges hadművelete kudarcot vallott. Elmondta, hogy ők a végsőkig harcolni fognak.

Azokat az európaiakat, akik azt gondolják, hogy az oroszok csak métereket haladtak előre Ukrajnában, szimplán idiótáknak nevezte.

„Semmit nem értenek velünk kapcsolatban. Addig, amíg nem verjük pofán őket, semmit nem fognak érteni. De a mostani alkalommal nem fogjuk elhagyni Európát, nem fogunk az európaiakkal leülni tárgyalni”

– jelentette ki.

Ezután megkérdezte, hogy Lengyelország akar-e a következő lenni, de figyelmeztet, hogy őket nem fogják testvérként kezelni, mint teszik azt szerinte az ukránokkal.

Állítása szerint a lengyel városokat egy pillanat alatt el tudnák törölni a föld felszínéről rakétákkal, még szárazföldi hadműveletre sem lenne szükség.

A videó angol felirattal alább tekinthető meg:

Valódi Hírek