Dagad a balhé: Forrnak az indulatok Sebestyén Balázs mondatai után a magyar celebeknél

A celebekről fejtette ki sarkos véleményét.

Sebestyén Balázs Balázsék című rádióműsorát rengetegen hallgatják országszerte, hiszen minden nap foglalkoznak aktuális kérdésekkel, így elmondható, hogy Balázs mára igazi véleményvezérré lépett elő. Az ismert műsorvezető szókimondó stílusával már számtalan alkalommal okozott viharokat a hazai közéletben, ám ezek az incidensek nem rengették meg karrierjét, sőt jelenleg ő az egyik legnépszerűbb hazai híresség.

Sebestyén a napokban fogalmazta meg véleményét a megélhetési celebekről műsorában. A téma azért is lehet érzékeny, mert az emberek rendre szembesülnek azzal, hogy a nyilvánosság számára szinte teljesen ismeretlen influenszerek milyen sok pénzt keresnek.

Akadnak sokan, akik például egyetlen Instagram-bejegyzéssel annyi pénzt keresnek, mint egy átlagos magyar dolgozó havi fizetése, ami sokaknál – érthető módon – teljesen kiüti a biztosítékot.

„Gondold el, celeb vagy; én nem hívom őket megélhetési celebnek, mert nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2 műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk.

Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz.

Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, de hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni…”

mondta Sebestyén, akinek kijelentésein sokan felháborodtak, mert még csak nem is sejtették, hogy mekkora összegekről van szó.

Sebestyén arról is beszélt, hogy rengeteg fiatal számára „követendő példák” lettek ezek a celebek, és ő teljesen megérti ezt, hiszen ez egy jó megélhetési lehetőségnek tűnik, ami elég vonzó lehet sokaknak. A hírességek még mindig komoly érdeklődést váltanak ki az emberekből, nem véletlenül épül rájuk a televíziós műsorok döntő része – fejtette ki a műsorvezető.

(promotions.hu nyomán)

Valódi Hírek