Szénné égette Majkát az Utazómajom, miután a rapper dühöngött a repülőútja miatt

Jött a kritika.

Hétfőn Majka elképesztően kifakadt a Ryanair miatt. Megírtuk, hogy a zenész a Facebookon panaszkodott, milyen „szörnyűséget művelt” vele a légitársaság. 12 órán át kellett dekkolniuk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mert állítása szerint

rossz időpontra adtak neki jegyet.

Majkát az Utazómajom nevű oldal rakta helyre. A szakportál utazással, repüléssel kapcsolatos több száz praktikával, ismerettel rendelkezik. Csaknem 600 ezer követője van a Facebookon.

A cikk írója azt kifogásolja a legjobban, hogy a zenész indulás előtt nem ellenőrizte le, mikorra szól a jegye. A teljes szöveget változtatás nélkül közöljük:

„A korai kelés és a kibumlizás a reptérre mindig idegőrlő, ezzel nem tudunk vitatkozni. A Ryanairnek nincs helyi irodája egyetlen reptéren sem, azonban a földi kiszolgálókkal partnerségben áll, tehát valószínűleg erre gondolhatott Majka.

Abban teljesen igazat adunk, hogy hazudoztak az alkalmazottak, mert valóban nem változott meg az indulási időpont, mindig is este 8:40-re volt kiírva. Azért nem kaptak értesítést a módosításról, mert nem volt semmilyen módosítás.

Nem késett a gép 12 órát, hanem az eredeti, esti 8:40-es időpontban szállt fel (sőt, előtte pár perccel). Emiatt sajnos nem jogosult Majka sem kártérítésre, sem az ingyen hotelre vagy transzferre.

Arra kérdésre, hogy mit lehet csinálni a reptéren két gyerekkel 12 órán keresztül én sem tudnék válaszolni. Egy gyereket is nehéz lekötni hosszú órákon keresztül, el sem tudom képzelni, hogy kettővel milyen lehet.

Amit érdemes csinálni, hogy ellenőrizni az indulás dátumát a reptérre érkezés előtt. Én még a repülőtér honlapját is meg szoktam nézni, illetve flightradaron a gépet, hogy esetleg késik-e. Ebben az esetben ugye nem erről volt szó, de ettől függetlenül ezt javaslom mindenkinek.

Akkor mégis mi történt, hogy nézhette be ezt mégis Majka?

A kinyomtatott beszállókártya (mi mindig mobilon mutatjuk be, ott legalább értelmesen látszódik az időpont) elején sajnos nem 20:40-et, hanem 08:40-et ír induláskor a Ryanair valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag.

A Majka facebook posztjában látható beszállókártya hátulján (sajnos azt nem fotózta le) már a helyes időpont szerepel,

de az eleje valóban megtévesztő.

Az egészben csak az a furcsa, hogy foglaláskor, vagy legalább indulás előtt miért nem ellenőrzi valaki, hogy mikorra szól a repülőjegye?”

(Utazómajom nyomán)

Valódi Hírek