Gulyás Márton parádés üzenetet küldött a guruló dollárokról a Fidesz-médiának

Nem akármilyen ösztöndíjat nyert.

New Yorkba utazik a Partizán műsorvezetője. Gulyás Márton a müncheni repülőtérről jelentkezett be a Facebookon.

Azt írta, több hétig kint lesz az Egyesült Államokban (Soros-ösztöndíjjal). Azt is elárulta, mit fog csinálni, és közben zseniális fricskával üzent a fideszes médiának is.

Gulyás posztját változtatás nélkül közöljük alább:

„Ösztöndíjjal leszek kint, amelyet az USA kormányától kaptam – a program, amibe elhívtak,

80 éve fut nagy sikerrel és számos magyar résztvevője is volt az elmúlt években.

A program célja kettős: egyszerre kívánja eltérő perspektívákból megismerhetővé tenni az országot, illetve erősíteni az újságíró-szakmai/vezetői képességeit az ösztöndíjasoknak.

Ennek keretében több államba is ellátogatunk, rengeteg találkozónk lesz társadalmi, szakmai, politikai szervezetekkel, valamint ismerkedési lehetőség a többi ösztöndíjassal, akiket a világ minden tájáról válogattak be és hívtak meg. Fantasztikus lehetőség, amit igyekezni fogok maximálisan kiélvezni!

Kormánypropagandisták megértésére nem hajtok, nekik jelzem bátran írják meg:

gurítani megyek a dollárokat a haza irányába,

ne is nagyon keressenek mert mind a két kezemre szükség lesz ahhoz, hogy tisztességel végiggurítsam azt az oltári papírtömeget a 10+ ezer kilométeres távon!

Mindenki másnak viszont (a többségnek) igyekszem időről-időre beszámolni majd a kinti élményekről, mert egész biztosan rengeteg mesélnivalóm lesz! Hogy mi ennek a legjobb formája, azt még nem gondoltam végig – de egész biztosan jelentkezem még kintről.”

Gulyás egyébként több helyen is nyíltan elmondta, hogy a Partizánt Soros György is támogatja.

Valódi Hírek