Botrány: Nagyon durva vádak érték Judyt, miután elmaradt az egyik koncertje

Mindenki máshogy emlékezett az estére.

Döbbenetes információk kezdtek terjengeni Judyról, a Groovehouse énekeséről, miután elmaradt a mezőkövesdi fellépése.

Az érintett szórakozóhely tulajdonosa közösségi oldalán azt állította, hogy az énekesnő illuminált állapota miatt maradt el a fellépés. A bejegyzést később törölte, de addigra már felhasználók sora osztotta meg a Judy részegségéről szóló állítást.

A Blikk megkeresésére a tulaj megosztott, majd vissza is vont néhány információt az esetről, ám a szemtanúk egészen máshogy meséltek a lapnak az érintett estéről.

Az együttes késett, ez tény, de ilyesmi mindenkivel előfordul, nem volt ideges a közönség, jó hangulatban vártuk a koncertet. Egy ponton azonban Manó,

a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba.

Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva.

Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne. Teljesen józannak tűntek, bár tény, hogy Judy nem érezte jól magát, mégis eljött a koncertre, mert nem akarta cserben hagyni a rajongókat”

—mesélte egy szemtanú.

A jelenlévők szerint a zenekar tagjai józanok voltak, köztudott, hogy a Groovehouse pályafutását nem övezték soha balhék.

„Semmi baj nem lett volna, ha Manó nem kezd el vagdalkozni.

A legviccesebb az egészben, hogy többen hallottuk, hogy a hangtechnika nem volt megfelelő, ezért csúszott tovább a koncert. De a vádak hallatán, érthető módon, az együttes már nem volt hajlandó fellépni, amit tudomásul vettünk, bár nagyon sajnálunk”

— nyilatkozott a lapnak egy másik vendég.

Az énekesnő elmondta, a szükséges jogi lépéseket meg tették az ügyben, ügyvédi felszólítólevelet küldtek a szórakozóhely tulajdonosának, a továbbiakban a jogi képviselője intézkedik az ügyben.

(Blikk nyomán)

 

Valódi Hírek