Mi történt? Lekapcsolták Kósa Lajost

Zebrára parkolt a Fidesz alelnöke.

Kósa Lajos a budapesti felső rakpart és a XIII. kerületi Katona József utca kereszteződésénél parkolt le autójával, azonban pont ott, ahol nem szabadott volna, a kocsi hátulja pedig bő egy méterrel rálógott a zebrára – vette észre a Blikk egyik olvasója.

A közölt fotókon az látható, hogy a Fidesz alelnökét éppen bírságolják.


.

Kósa a lapnak elismerte, hogy megbüntették. A kormánypárti politikus arról is beszámolt, hogy 25 ezer forintos bírságot kapott.

A lap arról számolt be, hogy Kósa két igennel válaszolt azokra a kérdésekre, hogy azért parkolt-e a zebrára, mert nem vette észre, vagy mert máshol nem talált helyet.

A Blikk arról is írt, hogy a fotón látható autó egy Seat Cupra, amely viszont nincs feltüntetve a politikus vagyonnyilatkozatában. A lap kérdésére Kósa tömören annyit felelt:

„Kölcsön”.

A lap megjegyezte: nem ez az első eset, hogy Kósa Lajos sofőrként bajba került. Még Debrecen polgármestereként 2004-ben gyorshajtás miatt kapcsolták le, amikor Berettyóújfalu lakott területén, a városból kivezető úton az előírt 50 helyett 91 kilométer/órás sebességgel haladt, amikor a traffipax lefényképezte.

Valódi Hírek