Nagyon furcsa dolgot szúrt ki Hadházy Ákos a korrupciós botránnyal kapcsolatban

Rogán Antal minisztériumát felfedezte az iratok között.

A nyomozati anyagok között megtalálta a kormany.hu kinyomtatott oldalát Hadházy Ákos. A független képviselő szerint vannak olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy R. RóbertSchadl György egyik társa – kapcsolatban áll(hatot)t Rogán Antallal.

Hadházy Ákos bejegyzését változtatás nélkül idézzük alább:

Korában már bemutattam, hogy R. Róbert, Schadl György bűntársa folyamatosan Rogán Antalra hivatkozott, mint aki segít elintézni az ügyeket, illetve azt is állította, hogy kompromitáló információkat gyűjt neki egyebek mellett más kormánytagokról.

Ennek egészen morbid jele van a nyomozati dokumentumok közt: a kormany.hu egyik kinyomtatott oldala, amire R. kézzel írta fel, kiről milyen terhelő információkat tud (vagy közte olyasmi is, amit kitakartam, mert olyan súlyos, bizonyíthatatlan állítás).

Természetesen előfordulhat, hogy R. egy szélhámos, aki nagyotmondással igyekezett pénzhez jutni, például a szintén vádlott S. Etelkától, akinek az alapítványi iskola engedélyének megszerzését ígérte. Vannak azonban jelek, amelyek arra utalnak, hogy R. nem lódított, legalább közvetve valóban kapcsolatban állt a propagandaminiszterrel.

A nyomozati anyagban ott van például S. Etelka naplója, amelybe a nő beírta azokat a neveket, akikre R. hivatkozott: Völner Pált és Nagy Ádámot, Rogán kabinetfőnökét említette.

Azt pedig tudjuk, hogy R. „fia”, Schadl György több szálon is kapcsolatban volt Nagy Ádámmal:
– elintézte neki az egyetemi vizsgáit
;
– az ő cége vette meg a végrehajtói kar irodaházát;
– vele tárgyalt Grécs László és Schadl György a betegszállítás koncesszióba szervezéséről;
-az ő címére küldött egy autót Schadl.

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek