Bejelentették: Újra közpénzből terjesztik a progagandát a nyugdíjasoknak

Sosem elég a gyurcsányozásból.

„Hamarosan minden nyugdíjashoz eljut a JóKor magazin: Magyarország kormánya fontosnak tartja, hogy az időskorúak értesüljenek minden, őket érintő intézkedésről, ezért az újság tartalmazza a legfontosabb, közérdekű információkat”

– közölte Nyitrai Zsolt, Orbán Viktor főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója arról beszélt a videóban, hogy Magyarország kormánya tiszteli és megbecsüli az idős embereket. Az Idősek Tanácsa kérésének megfelelően a nyugdíjasok első kézből, közvetlenül értesülnek az őket érintő intézkedésekről.

Ennek eszköze a JóKor magazin, amely tartalmazza a legfontosabb, időseknek szóló információkat.

„Mindent megtudhatnak például a 13. havi nyugdíjról, amelyet a baloldal vett el tőlük, az Orbán Viktor vezette polgári kormány pedig megemelt formában küldi most februárban. Keressék a JóKor magazint a postaládákban!”

– mondta Nyitrai Zsolt. Arra nem tért ki, hogy az infláció miatt még a 13. havi nyugdíjjal is alig ér valamit az a pénz, amit az idősek kapnak.

A bejegyzés szerint a magazinban olvashatnak például arról, hogyan működik a hazai nyugdíjrendszer, milyen veszélyek leselkednek az idősekre a digitális világban és arról is, hogy milyen szűrővizsgálatokat javasolnak a szakemberek.

Az újságban a praktikus információk mellett a nyugdíjasok a kormánypárti celebek, köztük Rúzsa Magdi és Rubint Réka titkairól, tanácsairól is olvashatnak.

Videó:

(MTI)

Valódi Hírek