Eddig soha nem hallott információk derültek ki Várkonyi Andreáról

Egy alkalmazott fecsegte el.

Távolságtartása mellett ugyanaz a kedves, önmagát adó főnök maradt Várkonyi Andrea, miután 2021 szeptemberében az ország leggazdagabb emberének felesége lett — állította róla egy alkalmazottja.

A Story magazin elárult néhány információt Várkonyiról, milyen az élete, hogyan telnek a mindennapjai Mészáros Lőrinc feleségeként.

Várkonyiról fontos információként hangzott el, hogy rendszeresen bejár dolgozni. Munkájával kapcsolatban Mészáros felesége korábban már nyilatkozott arról, hogy — elmondása szerint — saját erejének, tanulmányainak és munkájának köszönheti azt, hogy idáig jutott. Reklámügynöksége a Mészáros-csoport tulajdonában áll.

A névtelenül nyilatkozó dolgozó elmondta, hogy Várkonyiban van némi távolságtartás, de ez szerinte érthető, ugyanis ő az ország leggazdagabb emberének felesége

Nem tudhatja, ki mennyire őszinte. Emiatt cserélődhetett ki a baráti társasága is…

— mondta az illető Várkonyiról.

Várkonyi már korábban beszállt férje üzletébe, tulajdonos az EKHO Belvedere elnevezésű cégben és a tevetenyésztéssel is foglalkozó Mészáros Agro Kft.-ben, valamint jelen van a TV2 Média Csoport igazgatóságában.

A neve elhallgatását kérő alkalmazottja úgy nyilatkozott róla:

Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves.

Úgy tűnik, Várkonyi népszerű főnök beosztottjai között, mert a nyilatkozat szerint rendkívüli figyelmet fordít a részletekre. Egy kollegája azt állította Mészáros feleségéről, hogy számára tanult pszichológusként fontosak a megfelelő munkakörülmények és a jó hangulat. Elmondások szerint a dolgozók kedvelik őt, a megbeszélések alkalmával szívesen fogadja mások véleményét.

(Story magazin/Telex/Nyugati Fény)

Valódi Hírek