Botrány: Kizárták a Mi Hazánkból azt a politikust, aki aljas módon a neten csalhatott ki pénzt legalább 70 embertől

Nem küldte el a megrendelt termékeket.

Grillezéshez szükséges eszközökkel üzletelhetett a neten a Mi Hazánk egyik politikusa, Csott Károly. Legalább hetven embert károsíthatott meg, fejenként 30-50 ezer forint értékben.

Az Alfahír írja, hogy a GrillAngyal nevű webshop az idősebb Csott Károly nevén van, de a vállalkozást a Mi Hazánk politikusa vezethette. A rendeléseket felvették a cégben, viszont a termékeket már nem küldték el a vevőknek.

A károsultak kommentjeiből alapján több mint kétmilliót tehetett zsebre Csott. Az érintettek feljelentést tettek a rendőrségen. A webshopban azonban még mindig lehet rendelni.

A Mi Hazánk kizárta a pártból a politikust.

„Károsultak keresték meg pártunkat amiatt, hogy Csott Károly magánvállalkozása nem teljesítette a kötelezettségeit. A Mi Hazánk elnöksége azonnal vizsgálatot indított, amely során Csott Károly azzal védekezett, hogy a beszállítója szerződést bontott vele.

Mivel a felszólításunk ellenére sem rendezte rövid időn belül tartozásait, egy néhány napos etikai vizsgálat után azonnali hatállyal kizártuk a Mi Hazánkból”

– válaszolta a lap megkeresésére a párt.

Csott a Pest megye 1-es számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltje volt a 2022-es választásokon, a Mi Hazánk állatvédelmi kabinetjének elnöke volt. Tavaly novemberben nyilvánosan kiállt a zsidó és muszlim rituális állatvágások ellen.

Valódi Hírek